Juke Enigma - Nissan Gent
Mail ons voor een afspraak Contacteer ons voor een testrit

NISSAN JUKE ENIGMA
VANAF € 27120

Contacteer ons

TAKE YOUR DARK SIDE FOR A RIDE

U denkt da u de Nissan JUKE kent? Die futuristische, opvallende lijnen, die crossover-coupé stijl, het zwevende dak, de verlichting. Ontdek de stoerste Nissan JUKE : de Nissan JUKE Enigma. Drie kleuren, volledig zwarte 19’’ lichtmetalen velgen, geavanceerde rijtechnologie. Maak een proefrit en u zal nooit een andere wagen willen rijden.

EEN ENIGMATISCH DESIGN

Gestroomlijnd, duister, mysterieus. De looks van de Nissan JUKE Enigma dwingen respect af. Het is overduidelijk een Nissan, met kenmerkende details zoals de V-vormige grille, strakke, sportieve lijnen en boemerangvormige achterlichten. Tel daar nog eens de unieke designdetails van de Enigma bij op en u heeft een auto die overdag en ‘s nachts de show steelt.

Maak een afspraak

UNIEKE GESTRUCTUREERDE SPIEGELKAPPEN

19 INCH VOLLEDIG ZWARTE AKARI LICHTMETALEN VELGEN

VOOR DE INGEWIJDEN

De Nissan JUKE Enigma hoeft niet veel geluid te maken om zijn boodschap luid en duidelijk over te brengen. Van de sober getinte 19 inch Akari lichtmetalen velgen tot de sensationele structuren op het dak en de spiegelkappen: ingetogen zelfvertrouwen is het kernprincipe.De discrete Enigma badge en designs aan de dakrand en C-stijlen voegen de finishing touches toe, met een knipoog naar de kenners.

Offerte aanvragen

SUBTIEL ENIGMA MERKACCENT EN GESTRUCTUREERD DAK

ENIGMA BADGE

Geniet van uitzonderlijke condities: tot € 5.000 voordeel(2) op de Nissan JUKE Enigma. Offerte aanvragen

COMFORT VOOR DE UITVERKORENEN

Ruwe bolster, blanke pit: ook de Nissan JUKE Enigma heeft een zachtere kant. Het zwarte interieur, met stoelen bekleed met een verfijnde donkergrijze stof, is ergonomisch ontworpen en voorzien van afwerkingen van topkwaliteit. Het zit boordevol technologische snufjes om u en uw passagiers veiligheid, comfort en entertainment te bieden. Het grote touchscreen is intuïtief te bedienen en legt muziek aan uw vingertoppen. Want kracht is niets zonder gemak.

STOELEN MET GEÎNTERGREERDE HOOFDSTEUNEN

Sportieve stoelen met geïntegreerde hoofdsteunen bieden ondersteuning en nodigen u uit om u te laten verwennen. Kwalitatieve materialen,ergonomisch design en aanhoudende ondersteuning voor u en uw passagiers. U voelt zich op uw gemak, blijft alert en bent altijd klaar om in actie te komen.

NISSAN CONNECT

NissanConnect is als een betrouwbare reisgenoot die altijd klaarstaat om u een handje te helpen – zelfs voordat u beseft dat u daar behoefte aan heeft. Naadloze integratie met uw smartphone via het 8 inch touchscreen. De technologieën van NissanConnect staan voor u klaar, dag en nacht, met informatie en entertainment en houden u tijdens de hele rit scherp en alert. [1] [2]

Interesse?

Bezoek ons showroom in Gent voor meer info.

Of contacteer ons via 09 266 16 60 / stuur een mail naar sales2@nissangent.be

(1) Aanbevolen catalogusprijs

(2)Totaal voordeel bestaat uit een korting (€ 2.500) en een voorwaardelijke recyclagepremie (€ 2.500)(3) , geldig op alle nieuwe Nissan JUKE Enigma.

(3) Recyclagepremie: uit respect voor het milieu verbindt Nissan zich ertoe uw oude voertuig te recycleren en biedt Nissan u een recyclagepremie bij aankoop van een nieuwe Nissan. Niet cumuleerbaar met enige andere overname of recyclagepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Nissan en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Nissan moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde. voertuig.
Aanbiedingen (1) t.e.m. (3) zijn enkel geldig voor particulieren van 01/03/2021 t.e.m. 31/03/2021 bij de deelnemende Nissan-concessiehouders.

[4] Het koppelen van een mobiele telefoon om NissanConnect te kunnen gebruiken, moet alleen gedaan worden als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[5] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie van een mobiele provider. Download de gratis NissanConnect Services app en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Koppel uw smartphone met uw voertuig, uitgerust met NissanConnect Services, door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking. Het gebruik van wifi in de auto wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde draadloze internetverbinding. Datapakketten zijn verkrijgbaar via onze roamingpartner. De algemene voorwaarden van die partner zijn van toepassing. Wifi in de auto kan verkregen worden tegen een extra vergoeding aan het abonnement.

Voor meer informatie gaat u naar nl.nissan.be of neemt u contact op met uw plaatselijke Nissan-dealer
De responsiviteit en het gebruik van de functies kunnen beïnvloed worden wanneer de auto een slecht signaal ontvangt. Zorg ervoor dat uw auto een goed netwerkbereik heeft om optimaal te kunnen profiteren van de functies. 

Beschikbare uitrusting afhankelijk van de versie, als standaard of optioneel (tegen aanvullende kosten).
De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.

Contacteer ons